top of page
4-8 år
Title_white.png
DUO2_Small.png
Book som DUO
6.500 kr. inkl. transport, lyd og lys

Børnene medbringer dyner og deres yndlingsbamse og bydes indenfor i dæmpet belysning og hyggestemning, hvor de oplever en kombination af historiefortælling og musik

Anmeldelser

Børnebibliotekar Karla Dons Jensen, Biblioteket Sønderborg

Biblioteket Sønderborg har haft besøg af Sovesange i oktober 2021, og det var virkelig en dejlig oplevelse! Anders og Luise fra Musikkenborg er topprofessionelle, der er styr på det hele og de brænder virkelig igennem på scenen.

De involverer deres publikum og har udviklet en rigtig god fælles fortælling for børn og forældre om det ritual, de sammen udfører hver aften. Der er taget højde for både monstre under sengen, afdøde kære man kan savne og hvorfor mange børn bare ikke kan give slip på en dejlig dag - alt sammen serveret med humor og smil, mens børn og forældre sidder sammen med tæpper og puder og selvfølgelig deres medbragte bamser.

   Der er en ro og intensitet i stemningen og sangene, og det er forfriskende med en børnekoncert, hvor det handler om at nyde og sanse sammen - stille og roligt. Hvis man ovenikøbet har et spise / familiearrangement på biblioteket, så er det oplagt at hyre dem til at spille, så familier kan komme med børn i pyjamas, opleve og spise sammen og derefter køre hjem og putte.

SVENDBORG BIBLIOTEK - Anne Gunnar, børnekulturkonsulent

Svendborg Bibliotek havde 3. maj 2018 koncert og releasearrangement for konceptet Sovesange.  Konceptet består af en node- og sangbog, en app og en cd. Sovesange var et tilløbsstykke uden lige og børnebiblioteket var fyldt til randen med børn og deres familier. Koncerten varede en times tid og publikum var med hele vejen, til trods for deres unge alder. Selv de alleryngste blev fanget ind i det helstøbte univers og festlige stemning. Et univers der veksler mellem stille (sove)sange og sange med mere rytme og tempo. Forsangerindens rene og klare stemme var en fryd og musikerne kunne bare deres kram.
   Sangerinden med band var derudover rigtig gode til at engagere og inddrage børnene med sang, dans og dialog og fik på den måde bygget en rigtig god kontakt op til publikum på meget kort tid. Det var en kæmpe fornøjelse at lægge hus til Sovesangene og jeg kan kun give dem mine allervarmeste anbefalinger!

KULTURHUSET BRØNDEN - Anja Ørntoft, booker

Det var sådan en god oplevelse, nu er det 2. gang at vi har været med til jeres forestilling og det er så hyggeligt!

SVENDBORG FORSAMLINGSHUS - Nanna Kruse, booker

I Svendborg Forsamlingshus havde vi fornøjelsen af at få besøg af Anders og Luise, som kom og spillede sange og fortalte historier fra deres nye bog; Sovesange. Det blev en hyggelige søndag formiddag, hvor børn og forældre hyggede sig med bamser, dyner og god  musik. Der blev talt og fortalt om de lette og sjove ting omkring puttetid, men Anders og Luise var også rigtig gode til at italesætte de lidt svære ting omkring puttetid som fx det at savne en nylig afdød mormor eller det at være bange for et monster under sengen. Ligeledes formåede de to musikere at inddrage os alle i koncerten, hvilket var en god oplevelse. Vi i Svendborg Forsamlingshus kan klart anbefale Anders og Luise til børn og barnlige sjæle.

bottom of page