top of page

Profil

Vision, mission og værdier

Vision

Vi bringer børn og voksne sammen om musik

Vi skaber psykisk sundhed med musik i hverdagen

Vi skaber dybe relationer med musik som fællessprog

Mission

  • Udvikle børnebøger, der gør det let tilgængeligt for børnefamilier at være sammen om musik og skabe grobund for psykisk sundhed gennem daglig brug af musik.

  • Spille koncerter og udvikle nye som afspejler vores visioner for at skabe en kultur hos vores publikum, der bringer musik ind i stuerne og gør musik til en væsentlig del af hverdagen

  • Vi vil være tæt på vores målgruppe ved at inddrage målgruppen aktivt i produktudvikling på en dialogskabende måde. Det gør vi med bloggen ”musikmor” og ved at tage udgangspunkt i, hvordan vi kan hjælpe vores målgruppe med det, de brænder for.

  • Vi tror på, at vi ved at samarbejde med andre firmaer og interesseorganisationer indenfor samme felt kan dele viden og udvide vores fælleskab a mennesker, der er engageret i vores visioner.

Værdier

Psykisk sundhed er vores fundamentale drivkraft. 

 

Bæredygtig musik betyder, at vi udfordrer både de voksnes og børnenes ører. Vi søger en maksimal variation i genrer, instrumenter, udtryk og stemninger. Vi kigger bagud og trækker de gode musiktraditioner med os, ligesom vi kigger fremad og griber ud efter den næste trend. I det spændingsfelt skriver vi vores materiale.

 

Børneperspektiv er de briller, vi ser vores virksomheds væsen igennem. Alt hvad vi udvikler og planlægger skal kunne forstås af børn. Derfor går vi bogstaveligt talt ned på gulvet og ser vores virksomheds aktiviteter i børneperspektiv.

Leg er indbegrebet af børns måde at erfare og udforske verden på. Derfor er leg også indbegrebet af vores virksomheds virke. Via legen, som er tryg for børnene, trigger vi fantasien og åbner en dør til følelsesrummet med musik som nøgle.

bottom of page