top of page
0-1 år
1-2 år

eller

Musikmor banner.png
Book Musikmor
3.000 kr. + transport
420018_10151539134786911_1274412515_n.jp

Musikmor inviterer barslende forældre til moderne babymotorik og sang med sit eget koncept og sange, som bygger på en sund motorisk og musikalsk udvikling. Hun er drevet af at bringe børn og voksne sammen om musik og skabe tidslommer af nærvær. Med sin blog og youtubekanal håber hun at gøre musik til en større del af hverdagen i de danske børnefamilier.

Anmeldelser

VARDE BIBLIOTEK - Jeanette Vermehren, Familie og samværskonsulent i Varde Kommune

Det var et rigtig godt forløb. Der var klart til start og der var plads til alle børn i forskellige aldre. Hun var fantastisk til at ramme alle og vise hvad man hver især kunne med eget barn i den alder de har. Dette gjorde at man hver især fik en skøn nærværende kontakt med barnet. Der var en fin blanding mellem hands on, musik og sang. Sangene var rigtig gode og jeg bruger den fortsat hjemme.

Luise var god til at aflæse børnenes behov og tilpasse efter dem. F.eks blev der lidt uro med gråd og der ændrede hun kurs og begyndte at spille. Hvilket skabte ro.
   Vi var 3 veninder af sted med børn fra 5 måneder og til 17 måneder og alle 4 børn og voksne fik noget ud af det. Det er en præstation i sig selv for underviser og det skal hun have ros for.

En rigtig dejlig formiddag som jeg håber bliver gentaget.

VALLENSBÆK KULTURHUS - Lisbeth Munk-Juel, kulturmedarbejder

Kære Luise! Hvor var det bare dejligt at have dig på besøg. Når Luise Føns spiller, synger og leger med babyer og deres forældre, smittes alle af hendes smukke toner og rytmer. Rummet fyldes af nærvær og fællesskab, glæde og følelser. Alle går hjem fra arrangementet med mod på og nye input til lette og sjove motorik øvelser med deres børn, samt nogle putteklare, glade og trætte babyer.

ROSKILDE BIBLIOTEKERNE - Malene Krüger, Team Børn og unge

På Roskilde Bibliotekerne har vi haft 2 forrygende formiddage i selskab med Luise Føns og babymotorik. Både forældre og babyer gik herfra med en følelse af velvære og rytme i kroppen. Luise er en engageret, smilende og inspirerende underviser, som vi helt sikkert vil anbefale!

bottom of page