top of page
6-12 år
CARLPRISENgold_edited.jpg
Titel_Børnebanditterne.png

PR Pakke

Julekoncert

Book som band
11.500 kr. + transport

Vi spiller to forskellige koncerter for børn i alderen 6 - 12 år. Alle sangene er skrevet af Luise Føns og Anders Haaber fra Musikkenborg og er skrevet på en måde, så publikum automatisk er med i koncerterne. Læs mere ved at downloade PR materialet her på siden.

VIDEOER

Anmeldelser

TOBAKSGAARDEN - 

Julebanditterne spillede for en fuld sal på Tobaksgaarden i december 2017 – og det var en fornøjelse at stifte bekendtskab med dette børne- og musikglade band. Vel at bemærke et godt sammenspillet band, der spiller på en ægte glæde til musik og børn. Især Luise Føns og Anders Haaber har en meget smittende udstråling, som man kun kan blive revet med af. Også som voksen koncertgænger. Deres evne til at indfange børnenes fulde opmærksomhed er skøn og meget naturlig – nærmest meget langt fra påtaget. De er hele tiden i øjenhøjde med publikum og fremstår derfor meget ægte og troværdige.

   Hyggelige og sjove sange med masser af karakter og magi - bliver smukt bundet sammen med gode historier, hvor især det unge publikum få lov at deltage aktivt. Jeg kan kun give Julebanditterne/Børnebanditterne min bedste anbefaling (og 6 stjerner)

KULTURHUS BRØNDEN - Anja Ørntoft, booker

Fantastisk underholdning for både børn og voksne! Vi har haft den udsøgte fornøjelse at have "Børnebanditterne" på besøg til et mindeværdigt show i Kulturhuset Brønden. De levererede et utroligt nærværende og underholdene show, der formåede at få både børn og voksne op af stolene, ud og danse og bevæge kroppen til deres glade og inspirerende sange. Den største anbefaling fra os. Det er bestemt ikke sidste gang vi booker dem!

MUSIKKENS HUS, AALBORG

Der blev både danset til russiske, spanske, danske, amerikanske, afrikanske, m.fl. toner - børn som voksne alle iført flotte, flotte hjemmegjorte masker, da Børnebanditterne tog os med "Jorden Rundt". Børnebanditterne var søde, glade og veloplagte, og har været en fornøjelse at samarbejde med.

KULTURHUSET PILEGÅRDEN - Mette Bøgelund, leder

Jeg har booket Børnebanditterne ad flere omgange og de leverer altid "varen". Børn såvel som voksne har altid en fest til deres koncerter. Og det er der også god grund til, da deres sange er af høj kvalitet, de spiller og synger godt og de har god kontakt med deres publikum. Altid en sikker booking!

bottom of page